dilluns, 25 de novembre del 2019

DIADA DE LA ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA

Bon dia amics del blog, com que aquesta 25 de novembre ha sigut el dia de la eliminació de la violència contra la dona en el meu institut han decorat durant tota la setmana la recepció amb cartells i roses. I en el dia de ahir, 25 de novembre, van fer dos actes simbòlics durant tot el mati. 

El primer acte va ser abans del pati i alguns dels alumnes de 2n de batxillerat van llegir un escrit sobre el masclisme en la societat, de les mostres de micro masclisme i que hem de acabar amb aquestes mostres, també parlava de l'homofòbia, el bullying, en general en tota la violència:

Imagen relacionadaEl segon acte que van fer va ser que els alumnes de 2n de la ESO cantessin la cançó de La puerta violeta de la Ròzalen:

Per a mi l'acte que més hem va agradar va ser la cançó ja que hem va emocionar molt i va ser molt bonic. I espero que algun dia ni i hagi d'existir aquest dia perquè això significaria que ja no i hauria mes violència contra la dona.

Des de 2003 han assassinat a mes de 1000 dones i això ha d'acabar d'una vegada. ha més aquest any ja han assassinat a 50 dones, portem més que l'any passat. Si sofreixes qualsevol tipus de violència masclista ja siguis fisca o psicològica si us plau truca al 016 i denuncia-ho.  

Espero que os hagi agradat el blog d'aquesta setmana i que os serveixi per reflexionar una mica sobre aquesta societat.   

1 comentari: