dilluns, 27 d’abril del 2020

SANT JORDI
Bon dia amics del blog en l'entrada d'aquesta setmana com és Sant Jordi i per culpa del Covid-19  no es pot celebrar, he fet una petita historia amb els elements més tradcionals d'aquesta festa.
Dragones, ¿mitos o realidades?En un regne molt llunyà hi havia un malvat príncep el seu objectiu era conquerir el regne del costat, el cual estava gobernat una princesa molt noble. Per conquistar el regne va reclutar a el major exèrcit que la terra havia vist, mes de vint mil soldats.

El dia de la gran batalla la princesa no s'esperava aquest gran atac per part de l'regne de l'príncep així que al no estar preparada el seu regne va caure i el príncep es va quedar amb el seu regne i la princesa va haver de fugir a les muntanyes perquè no la matessin.

A les muntanyes la princesa la princesa es va trobar amb un drac amb el qual es van aliar per derrotar el malvat príncep. A el cap de dues setmanes el príncep ja havia esclavitzat a tot el regne de la princesa, ella a l'veure això no va poder més i va anar directa a recuperar el seu regne.

Cuida y cultiva Rosas rojas, las más bellasLa batalla va durar dies però a la fi va guanyar la princesa gràcies al fet que el drac la va ajudar. A la fin van empresonar a el príncep i una bruixa va anar a mardecirlo i el va convertir en una rosa perquè mai pogués fer més mal a la gent i la princesa es va quedar amb els dos regnes i la pau va regnar per sempre.

Espero que us hagi agradat el blog d'aquesta setmana i que us hagi semblat molt interessant. xoxo. #yomequedoencasa #resistire

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada