dimecres, 18 de març del 2020






CARNAVAL CARNAVAL

Bon dia amics del blog, aquesta setmana vinc a parlar-vos del carnaval, de la seva história i alguns dels carnavals més coneguts del món.


L'origen de la seva celebració sembla probable que estigui a les festes paganes, com les que es realitzaven en honor a Bacus, el déu romà del vi, les saturnals i les lupercales romanes, o les que es realitzaven en honor de l'bou Apis a Egipte. Segons alguns historiadors, els orígens d'aquesta festivitat es remuntarien a la Sumèria i Egipte antics, fa més de 5000 anys, amb celebracions molt semblants en l'època de l'Imperi romà, des d'on es va expandir el costum per Europa, sent portat a Amèrica per els navegants espanyols i portuguesos a partir de fins de segle XV.

Resultado de imagen de carnaval de rio de janeiro explicacionCARNAVAL DE RIO DE JANEIRO:

Oficialment el Carnaval dura quatre dies, des de dissabte fins al dimarts anterior a el Dimecres de Cendra (la data exacta varia entre febrer i març), que marca l'inici de la Quaresma, les celebracions envaeixen els barris amb festes de carrer, desfilades, balls i concerts gratuïts durant tota la setmana o fins i tot abans.



CARNAVAL DE VENECIA:

Resultado de imagen de carnaval de venecia explicacionAquest Carnaval és totalment diferent als que s'observen en la resta de món. Durant els 10 dies de celebració d'aquesta festa, la gent es disfressa i surt al carrer a passejar i a prendre fotos, ja sigui en desfilades organitzades o improvisats. Avui milers de visitants acudeixen a Venècia en aquestes dates per admirar els espectaculars disfresses dels que inverteixen milers d'euros per lluir com una estrella durant alguns dies de l'any o només per barrejar-se entre la gent i perdre pels carrerons d'aquesta ciutat única. El Gran Canal de Venècia també és un escenari molt important on mirar les gòndoles o passar menjant una frittella, dolç típic. El rècord de visitants i esdeveniments s'arriba al dia dimarts de Carnestoltes.es disfresses són vestits d'època de segle XVII venecià, com si estiguessin acabats de sortir d'un quadre. Durant el Carnaval, també s'organitzen molts esdeveniments i festes, algunes d'elles privades a les quals és difícil assistir sense invitació. Els preus de les festes també són alts, i una nit pot arribar a costar fins a 500 €. L'objectiu de la majoria dels visitants és veure Venècia en Carnestoltes i prendre fotos amb els millors disfresses.

Reina carnaval.jpgCARNAVAL DE TENERIFE:El Carnaval de Santa Cruz de Tenerife te, juntament amb el Carnaval de Cadis, la màxima consideracions per a festes que concedeix el Ministeri amb Competències en turisme a Espanya. És considerat el Segon carnaval més popular i Conegut internacionalment, Després dels que se celebrin a Rio de Janeiro (Brasil). De FET la ciutat de Santa Creu de Tenerife està agermanada amb la ciutat de Rio de Janeiro per AQUESTA raó. El 18 de gener de 1980 va ser Declarat Festa d 'Interès Turístic Internacional. Milers de persones surten cada dia a al carrer a participar amb 1 Disfressa. Ballen a l'so d'Orquestres locals, dels ritmes caribenys, música electrònica i els apostes musicals de l'any durante tota la nit. L'acte més destacat és la Gran Gala de l'Elecció de la Reina de l'Carnaval de Santa Cruz de Tenerife i Els Grans desfilades de carrosses engalanades que discorren per els Principals Avingudes de la ciutat. El Carnaval de Santa Cruz de Tenerife és una de les festes més multitudinàries i internacionals d'Espanya.

Espero que us hagi agradat el blog d'aquesta setmana i que us hagi semblat molt interessant. xoxo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada