dimecres, 6 de novembre del 2019

DIA MUNDIAL DEL INVENTOR

Bon dia amics del blog, com que el 9 de novembre es el dia dels inventors en el blog d'aquesta setmana vinc a parlar dalguns invents que han canviat la nostra vida.

Resultado de imagen de el primer teléfono móvil
El telefón de má: El primer telefón en funcionament del món va apareixer l'any 1973 per la companyia telefonica "Motorola". La primera trucada del món la va fer Martín Cooper amb el telefon anomenat "DynaTac 8000X". Es va inventar perque aixi podriem parlar a cualsevol lloc amb cualsevol persona del món.

Resultado de imagen de internet
L'internet: La primera l'inea d'inernet es va conecta el 21 de novembre de 1969 per les universitats de UCLA i Standford. Pero l'internet ja s'anava treballant des de l'any 1962 per una empresa anomenada ARPA. Els nombres mes importants son el de Leonard Kleinrock que va inventar la commutació de paquets, Robert Khan i Vinton Cerf que van inventar el protocol TCP / IP.

Resultado de imagen de el primer automovil
L'automòbil: El primer automòbil del mon el va crear Karl Frederich Benz en la ciutat de Mannheim al 1886. L' objectiu d'aquest invent es el de desplaçar-se mes rapid y comodament. Cal destacar que el primer coche nomes podia anar a 20 km/h i consumia molta mes gasolina la cual es venia en farmàcies.


Imagen relacionada
El boligraf: L'inventor del boligraf va ser John Loud i el va inventar posant una boleta en un tub de tinta, es va inventar l'any 1888. John Loud no va patentar el seu invent i per aquest motiu es diu que el inventor de veritat es Ladislao José Biro. Com els boligrafs eran molt costosos es va popularitazar l'empresa de boligrafs bic per els seus tan barats al any 1953.
Resultado de imagen de los primeros auriculares


Els auriculars: Els inventors dels auriculars van ser el Mormón fonamentalista i Nathaniel Baldwin. Els van inventar a la seva taula de cuina l'any 1910. Despres d'això l'Armada va sol·licitar que li facin 100 unitats per a ells y es van fer rics.







Espero que us hagi agradat el blog d'aquesta setmana i no olvideu de deixar el vostre comentari.

3 comentaris:

  1. Jesús, dios de los dioses me parece muy interesante los
    temas que has cojido, ahora se un poco mas sobre eso.

    ResponElimina
  2. Queridísimo amigo, me parece muy adecuada la información que pones en este blog,sigue así y tendras un gran futuro

    ResponElimina